پمپ های شناور به گونه ای طراحی شده اند که کارکرد بسیار خوبی دارند و برای موارد مصرفی که بیان شد، بسیار کارآمد و مقرون به صرفه هستند.
بهتر است پمپ شناور را حداقل نیم متر بالاتر از کف چاه ، نصب نمایید تا به مرور زمان در گل و لای غرق نشود.
جت پمپها دو لوله دارند، یکی برای آب که به پمپ میرود و دیگری لوله بزرگتر که آب در حال چرخش و مکش اضافی را به داخل چاه برمیگرداند.
این حرکت شناور باعث روشنشدن پمپ میشود. پمپ در این حالت شروع به انتقال آب از چاه به سطح زمین یا به مکان مورد نظر میکند.
دبی با توان موتور رابطه مستقیمی دارد ، به عبارتی هر چه دبی بیشتری نیاز داشته باشیم توان موتوری که انتخاب می کنیم باید بالاتر باشد.
شفت الکتروموتور های شناور در توان های پایین بصورت هزار خار و در توان های بالا بصورت تک خار طراحی می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر توصیه می شود به کاتالوگ و دفترچه نصب و بهره برداری پمپ های شناور که توسط شرکت سازنده ارائه می شود مراجعه کنید.
بازرسی لوله ها، اتصالات و مخزن در فواصل here زمانی منظم جهت پیشگیری از بروز مشکل ضرورت دارد.
بنابراین هم در چاههای کم عمق با عمق چندین متر و هم در چاههای چند کیلومتری میتوان آنها را نصب کرد.
در این نوع پمپ ها موتور خارج از چاه قرار می گیرد و پروانه را به گردش در می آورد. سیال پس از پمپ شدن از طریق پروانه، توسط لوله ای که در اطراف محور قرار دارد به سمت خروجی منتقل می شود.
عملکرد جت پمپها به این صورت است که پیش از اینکه بتوان آب را از آن استخراج کرد، باید لولهها از آب پر شده باشد، اما پمپ شناور به علت غوطهور بودن در آب نیازی به پر شدن ندارد.
قبل از خرید پمپ آب شناور باید اطلاعات کافی درباره محل فعالیت آن در دسترس داشت. در غیر اینصورت پمپ انتخابی یا از نیازهای شما فراتر است و یا برای فعالیت مدنظرتان مناسب نیست.
جهت جلوگیری از تشکیل حباب و آسیب رسیدن به پروانه های پمپ فشار ورودی بایستی مثبت باشد. موفق باشید.
مصارف آن در استحصال آب تمیز از قنات ها، چشمه ها، چاه ها، آبیاری کشاورزی، پرورش ماهی می باشد
پمپهای سانتریفیوژ، خود به انواع مختلفی تقسیم میشوند که در ادامه، آورده شدهاند که البته این تقسیمبندی در منابع مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد.